Grad Beograd

Kategorija: Dečija moda i oprema
Telefon: 011/6306609
Lokal: MU10

Kompanija Tref line d.o.o posluje od 2003. godine i jedan je od lidera u uvozu i distribuciji kvalitetnih igračaka. U veleprodajnom prostoru od 3000 m2 nudimo veliki asortiman igračaka, bebi opreme, školskog pribora, kancelarijskog materijala, papirne galanterije, galerijskog-gift programa i garderobe.

Počeli smo kao veleprodaja a danas Tref line ima razvijenu sopstvenu maloprodajnu mrežu Trefolino. Do sada je otvoreno 18 maloprodajnih objekta i to u najvećim gradovima u Srbiji: Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Kruševcu,  Pančevu, Smederevu, Valjevu i Požarevcu a u planu je i stalno širenje maloprodajne mreže.

U Trefolino prodajnim objektima posebna pažnja usmerena je na detalje koji čine da kupovina bude što ugodnija. Nudimo veliki izbor igračaka, školskog pribora, bebi opreme, dečje garderobe… Zastupamo kompanije poput: 4M, Clementoni, Globber, Sevi baby, Nuvita, Polesie, Kikkaboo, Cbx, Arda, Mg, Mondo, Play Go, Cobi, Toy Color, Quercetti, Multiprint, Nuvita, Globber, 4M, Eastcolight, Toy Major, Aurora, John Adams, Losan, Cimpa, Cobi i mnoge druge.

Trefolino svake godine svojim kupcima predstavlja najnovije svetske hitove iz industrije dečijih igračaka. Naš poslovni cilj je da inspirišemo naše najmlađe raznolikim asortimanom i time doprinesemo njihovom pravilnom rastu, razvoju, kreativnosti i maštovitosti.

Cilj nam je da opravdamo ukazano poverenje i da zajedno sa decom i mi rastemo.